fbpx
Skip links
АВТОМАТИЧНА КАФЕМАШИНА

Genesis
Prime

Automatic coffee machine Genesis Prime
Функции

Отличителни черти на Genesis Prime

Cloud Система
Wi-Fi & Bluetooth
Софтуерни обновления
Следене на грешки
Анализ на температура
Android & iOS приложение
Проследяване на напитка
Надеждна система
Genesis Prime професионална кафемашина

КЛАУД СИСТЕМА GENESIS

Кафемашината Genesis Prime има иновативен софтуер за управление, комуникация и връзка с външни мрежи. Така може да изпраща информация към базата данни в облачната система.

Как работи?
01

Следене

Колко и какви напитки биват поръчвани?

Чрез тази клауд базирана система можете да следите колко напитки и рецепти биват приготвени, къде се намира машината, дали има някакъв технически проблем и още много. На база тази информация, можете да прецените какви кафе напитки са ви необходими.

Настройване

Променяйте рецепти или добавяйте нови.

Това дигитално решение е последен писък в технологията, давайки ви възможност да получавате ценни данни и инструкции от разстояние. Софтуерът може да оптимизира електрическата консумацията на съоръжението, тъй като следи кога е натоварено и кога не.

Отчет

Анализи и данни на машината.

В клауда е инсталиран иновативния софтуер за услуги, който анализира какво събитие е възникнало и колко често възниква, време на събитието и време между възникнали събития, състояние и работа на бойлер.

Мобилно Приложение

Основната цел на приложението е възможност за избиране на напитки без докосване на екрана на кафемашината Genesis, забрана на напитки, показване на точна хранителна и калорийна стойност на конкретна напитка. В случай на зададена забрана към конкретни напитки заради алергени или към общ дневен сбор на хранителни и калорийни стойности, мобилното приложение ще скрива или сигнализира на потребителя.

Професионално решение

Всичко това се случва лесно и бързо, благодарение на синхронизираната работа на мобилното приложение и нашата облачна система.

Калорийна стойност

Когато потребител не бива да приема повече от 350 kcal дневно или конкретен брой от напитка, след достигане на лимита потребителя няма да може да ги избира.

*не е налично във всяка машина.

Свържи се с нас, за да поръчаш кафемашина