fbpx
Skip links
Безплатна кафемашина за павилион, магазини и ресторанти

Безплатна кафемашина

БЕЗПЛАТНА КАФЕМАШИНА ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

Ние предлагаме безплатна кафемашина за всеки бизнес. Това което е нужно да направите е, да заявите професионална кафемашина от страницата ни. Нека обясним малко повече за машините Genesis, които предлагаме. Монтирането, инсталирането и сервизирането също са напълно безплатни. Нашият екип ще се погрижи всяка машина да работи, така както се очаква.

Генезис разполага с богат набор от кафемашини. Независимо дали искате да използвате кафе капсулата или кафе на зърна, вие ще останете доволни от ароматно кафе с неповторим вкус.

Автоматична кафемашина за вашия обект, павилион, кафемашина за предприатие или какъвто и да е бизнес, е незаменима част от работният процес. Целта ни е нашите клиенти да са винаги доволни и удовлетворени. Ние предлагаме кафе машини с кафе на капсули, кафе на зърна и мляно кафе.

За повече информация относно кафето, което предлагаме заедно с безплатна кафемашина, можете да намерите на cafe-bg.com.

АВТОМАТИЧНА КАФЕМАШИНА ГЕНЕЗИС АЛФА

Genesis Alpha е най-новата ни и най-иновативна професионална кафемашина. В нея са включени последните налични технологии в индустрията и е проектирана така, че да адаптира към вашите нужди. Независимо дали е кафемашина за офис, магазин, хотел или където и да е, Генезис Алфа се справя бързо и отлично. Изваждайте статистика за всяка приготвена напитка, следете потреблението и разберете подробно каква е вашата консумация. Използвайте приложението и клауд системата на Genesis, за да приготвяте напитки от разстояние.

КЛАУД БАЗИРАНА СИСТЕМА

Благодарение на нашата облачна система, вие можете да следите всяка една машина и нейното потребление. Облачната система ни позволява бързо да променяме рецепти, цени, напитки и всичко което искаме да променим. Чрез нея, може да прилагате софтуерни обновления, за да сте сигурни, че получавате последните технологии в бранша. Ако разполагате с бизнес, може да заявите безплатна кафемашина и да се възползвате от посочените функции и иновации. Разгледайте и безплатна кафемашина за магазин. Тогава нашата облачна система е от изключителна важност.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕЛЕФОН ЗАЕДНО С БЕЗПЛАТНА КАФЕМАШИНА

Нашето приложение за Android / iOS дава възможност за връзка с нашата клауд система. Чрез него може да следите потреблението на кафемашината в реално време и дори да пускате напитки през него. Това е още едно удобство на безплатните кафемашини, които предлагаме. Изваждайте статистики на поръчваните напитки и преценете всичко на място и в реално време.

ИЗИСКВАНИЯ И УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА КАФЕ МАШИНА

Кафемашината не е предназначена за използване в домашни условия.

Машината е за професионално ползване, не е подходяща за дома.*

Безплатна техническа поддръжка на кафемашината и качествено обслужване.

Повече информация за кафемашината на Генезис: Автоматична кафемашина Генезис Алфа

Ако имате ресторант, магазин, павилион или друго публично помещение, може да заявите своята безплатна кафемашина.

При въпроси или възникнали грешки: +359 89 565 7706